TIC Nen Déu


divendres, 20 de novembre del 2015

Internet Segura: Els Mossos d'Esquadra visiten l'escola


Actualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d'informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.

Les característiques actuals d'internet han generat una sensibilització especial  per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d'altres persones que vulguin aprofitar-se'n.

Per aquest motiu, el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l'àmbit dels adolescents i joves amb l'objectiu d'informar, alertar i conscienciar dels perills i de les activitats i·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials; i donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa.

Dins el programa de la policia catalana "Internet Segura, els Mossos d'Esquadra van tenir una xerrada amb les aules Blanca i Grana sobre els desavantatges que pot comportar l'ús d'internet i les mesures que podem prendre per evitar els possibles perills que hi ha a la xarxa.






Ens van deixar les següents recomanacions:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada