TIC Nen Déu


divendres, 13 de novembre del 2015

Sortida al World Press Photo




Bloc-Article elaborat per Izan Moliner Truque (Aula Grana)







La classe Grana i la Blanca vam anar el dia 13 de novembre al World Press Photo, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), per fer un taller sobre les imatges que enviem per xarxes socials. Llavors ens van explicar quines fotos no podem enviar i quines si. També ens van explicar que gairebé tot el tant per cent de  de gent que està connectada al mòbil, estan per xarxes socials.


Després de tota l'explicació, ens vam anar a l'exposició de fotos i ens van ensenyar la foto guanyadora que era d'una parella gai. Al seu país és molt difícil ser lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals perquè a Rússia no poden expressar-ho perquè els agafen i els peguen. La foto és a un apartament, per compartir un moment íntim. Un reporter va fer una foto d'ells dos per dir que els gais sí que poden estar junts. També ens van ensenyar més fotos interessants, algunes eren impactants.

Al final vam fer el taller d'unes fotos que vam enviar la classe Grana i la Blanca i altres que van posar ells: vam triar quines eren íntimes i quines no; després d'això vam fer quatre grups: un de l'amor, un d'alegria, un de tristesa i un de por. Després, cada grup va posar les seves fotos al lloc que pertanyia. Els va agradar molt que anéssim al taller.   




    

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada